Cadeaubon geven of ontvangen

Cadeaubon geven

 U kunt voor allerlei gelegenheden een cadeaubon schenken en voorzien van een persoonlijke tekst voor de ontvanger. Zodra uw betaling binnen is, krijgt de ontvanger een e-mail dat hij of zij een cadeaubon heeft ontvangen. Met een persoonlijke code kan een kunstcadeautje worden uitgezocht en afgerekend. Eventueel tegoed blijft een jaar geldig voor een volgende aankoop. De cadeaubon kan gedurende een jaar net zo vaak gebruikt worden tot het saldo op is. Bij aankoop van een duurder cadeau kan de ontvanger via IDEAL het restant bijbetalen.

Cadeaubon inwisselen

Voor het inwisselen van een cadeaubon, dient u na het uitzoeken van een artikel, op het pijltje naast het winkelwagentje boven aan de pagina te klikken en dan op "Bekijken". Vervolgens verschijnt de mogelijkheid om de code van de cadeaubon in te voeren en wijst het verdere bestelproces zich vanzelf. Let op: Wanneer men direct overgaat tot "Afrekenen" kan de code niet ingevoerd worden.

Als het saldo van de cadeaubon voldoende is voor de aanschaf van een gekozen artikel, kiest u voor de optie “Geen betaling nodig” tijdens het bestelproces.

Wij wensen u veel plezier met uw cadeaubon. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een paar voorbeelden van onze cadeaubonnen voor diverse gelegenheden.
 

© 2013-2018 - KunstCadeautjes